@KTzone » ら盽 - 甧紾ō » ぱㄆ筳溯らиㄌ產嘅み薄ご礛砍灸

2014-7-16 12:06 fnwklj
ぱㄆ筳溯らиㄌ產嘅み薄ご礛砍灸

碭ら玡и沧ЧΘオネㄆи冠碖―嘅盉搂沧龟︽咗さΩ痷玒禬稰縀甀谅臕産狦礚蔦碞礚㎡ヌЧ嘅盉搂礚阶玒蔦矗ㄑ嘅盉杆耿耿单单ち常蔼禥憨翴玒蔦Ч蒒尔筁и沸はτ玒荷秖骸ìи癸盉搂–灿竊嘅璶―程┋褐嘅ㄆ馋筁玒Τ骸嘅盉搂

2014-7-16 12:18 daminty
講得剠錯!女�最重要�S有一�美鉕�婚禮!

2014-7-16 12:19 thoz626
我真�S好後悔,之前因鮋金錢上的限制而求其�間平平�O公司搞掂�婚禮,依加過左五六年啦,有媆�親�朋友�婚禮好好睇睇都覺得好羨慕,可惜我已��得再翻轉頭,所以各位姊妹真�S唔好因鮋金錢而椙�婚禮草草了事丫。

2014-7-16 12:19 james723
認同!其�我近排都打算結婚,但因鮋�足咴錢,始終結婚都�S�生大事,所以同男友都�住可能等大家�有足咴錢先再搞婚禮!點都五可以hea架!

2014-7-16 12:20 spatiny
下。。。但我又覺得剠乜所謂�,反正婚禮呢�𦺋都�S�x式尼既姐~。~你依家就��啦,講真,有��女�五想有�浪漫幸福�婚禮架!!

: [1]