@KTzone » 日常 - 美容瘦身 » ~徹底擺脫減肥減埋胸?問題~

2014-1-23 17:24 Olivia020
~徹底擺脫減肥減埋胸?問題~

由細個到大我都係有肉地既女仔,5年級個胸已經發育,

不過一直都戴錯bar,攪到大個左先黎後悔,胸型嚴重外八字,

,再加埋節食減肥,唔健康咁瘦落黎,攪到原本我由36D細左幾個cup...

仲見到個胸有下垂>n<唔帶bar果陣真係好恐怖,唔好話自己見到都驚,

連男友都唔想見到我,最終仲分開左。上個月我撞返中學同學,佢身形靚左好多,

問佢點解會咁,原來佢做左個豐胸療程,以前佢都冇咩胸,中學成日比人話,

而家佢見到反而問我做咩減肥減到連胸都減埋,於是我即刻問佢係邊間度做,

佢比左個電話我打去問,間公司係銅鑼灣,

原來佢都係佢朋友介紹佢去呢度做,於是我就返去打左去問下啦,

佢地係用中醫加西方理論既治療,

去幫助改善身形,聽落好似好健康咁,

同埋佢地公司而家做緊推廣,

$388就有得做3次胸部療程,諗落又覺得唔算太貴,可以試下?~

於是就預約啦,去到第一個感覺都覺得佢地態度幾NICE,唔會勁SALE,

跟住個顧問就去見中醫師,醫師根據我而家個情況就設計左一個切合我既食療,

做埋佢地既療程,以內外調理既方法去改善我地胸型~

我發覺我胸係升返CUP之餘,個身形都係靚左,個胸好似充返氣咁有彈性

而且都改善到下垂,有返挺既感覺,終於有返心機,如果比我撞返我前度佢應該會覺得我唔同晒,

同事就覺得我好似精神左又靚左我都好開心呀。再過一段時間再同大家分享效果丫~^^

2014-1-23 18:14 holis_hero333
我基本上都唔會製..因為怕手術 ̄︿ ̄

2014-1-23 18:15 leo_pang670
其實我覺得大定細,都冇咩所謂喇,我覺得製左幾話,始終有礙自然發育~

2014-1-24 13:06 oscar556556
有邊個女人唔貪心啊.有B就想上C,有C就想上D。。呢個最重要系自己點唸姐~~

2014-1-24 13:07 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

頁: [1]